Tim Cook inspectează liniile de producție ale lui iPhone 6 Plus din China

852 ori
<b>Tim Cook inspectează liniile de producție ale lui iPhone 6 Plus din China</b>în cadrul unei vizite recente avută în China, CEO-ul Google, Tim Cook a decis să arunce o privire și a modului de asamblare a noului phablet iPhone 6 Plus, device ce este produs de către Foxconn. De asemenea, Tim Cook a schimbat și câteva cuvinte...

în cadrul unei vizite recente avută în China, CEO-ul Apple, Tim Cook a decis să arunce o privire și a modului de asamblare a noului phablet iPhone 6 Plus, device ce este produs de către Foxconn. De asemenea, Tim Cook a schimbat și câteva cuvinte cu angajații prezenți la program în acel moment.

Pe lângă această acțiune de supraveghere a producției de terminale Apple, Tim Cook s-a aflat la fața locului și pentru discuții cu oficialii Foxconn în legătură cu o serie de investiții ulterioare în liniile de producție, cât și pentru a stabili orarul angajaților ce sunt contractați pentru asamblarea device-urilor.

După cum bine știm, phablet-ul iPhone 6 Plus a fost implicat acum ceva timp în scandalul #bendgate, telefonul fiind îndoit foarte ușor de către numeroși utilizatori ce și-au postat materialele pe platforma de socializare YouTube. Puteți regăsi recenzia lui iPhone 6 Plus chiar aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×