Google le permite utilizatorilor Android să instaleze aplicaţii direct din motorul de căutare

1.010 ori
<b>Google le permite utilizatorilor Android să instaleze aplicaţii direct din motorul de căutare</b>Google a implementat o funcţie interesantă &icirc;n motorul sau de căutare, permiţ&acirc;nd acum utilizatorilor Android să instaleze aplicaţii direct din acesta. Astfel, &nbsp;nu mai e nevoie să intre &icirc;n Play Store. &nbsp; Posibilitatea de a...

Google a implementat o funcţie interesantă în motorul sau de căutare, permiţând acum utilizatorilor Android să instaleze aplicaţii direct din acesta. Astfel,  nu mai e nevoie să intre în Play Store.

Posibilitatea de a găsi linkuri direct către softuri din motorul de căutare există deja, dar instalarea lor în acest mod e adevărata noutate. Odată ce porneşte instalarea din căutare veţi vedea aceleaşi permisiuni ale aplicaţiei şi popup-uri obişnuite pe care le-am vedea şi în alte magazine de apps. În plus, de acum încolo, atunci când căutam o aplicaţie pe Google vom vedea la rezultatele de top şi un buton "Install".

Reţineţi că e vorba aici despre căutarea în aplicaţia Google şi e foarte posibil să nu vedeţi linkurile spre aplicaţii şi instalare din Chrome pe mobil sau tableta. Există şi utilizatori ce afirmă că au acces la această funcţionalitate de o lună deja, dar abia acum a devenit răspândită global.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×