Microsoft brevetează un nou tip de stylus Surface Pen, de această dată reîncărcabil

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 414 ori
<b>Microsoft brevetează un nou tip de stylus Surface Pen, de această dată reîncărcabil</b>Atunci c&acirc;nd Apple a lansat tableta iPad Pro la pachet cu Apple Pencil, firma din Cupertino a avut grijă ca stylusul său să fie mai evoluat dec&acirc;t Surface Pen al celor de la Microsoft. Astfel, &icirc;n vreme ce accesoriul Microsoft e pe...

Atunci când Apple a lansat tableta iPad Pro la pachet cu Apple Pencil, firma din Cupertino a avut grijă ca stylusul său să fie mai evoluat decât Surface Pen al celor de la Microsoft. Astfel, în vreme ce accesoriul Microsoft e pe baterie, cel Apple e reîncărcabil. Acum şi Microsoft ar putea urma aceeaşi direcţie.

Un brevet proaspăt publicat indică faptul că se pregăteşte o nouă versiune de Surface Pen, care ar fi andocat pe un device şi încărcat astfel. La ora actuală un stylus de genul vine cu o baterie AAAA, ce îi asigură luni întregi de funcţionare. Apple Pencil în schimb e reîncărcabil şi se ataşează, ce e drept în mod inestetic la portul Lightning de pe iPad Pro.

Brevetul Microsoft face referire la o metodă de a folosi un dock magnetic pentru a fixa stylusul pe corpul unei tablete, dar şi pentru a îl încărca. Sistemul foloseşte inelele din jurul corpului accesoriului pentru a alinia potrivit pinii de încărcare. Soluţia Microsoft pare mai elegantă decât cea Apple, trebuie să recunoaştem şi probabil că Surface Pro 5 ne va aduce noul stylus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×