Huawei ar urma să lanseze 4 modele de smartphone-uri P9, inclusiv o versiune cu cameră duală

938 ori
<b>Huawei ar urma să lanseze 4 modele de smartphone-uri P9, inclusiv o versiune cu cameră duală</b>Huawei ne pregăteşte o &icirc;ntreagă gamă de modele P9 &icirc;n acest an, nu doar flagshipul principal, se pare. Surse apropiate de compania chineză afirma că P9 va avea nu mai puţin de 4 variante de modele. &nbsp; Ce e drept şi anul trecut P8 a...

Huawei ne pregăteşte o întreagă gamă de modele P9 în acest an, nu doar flagshipul principal, se pare. Surse apropiate de compania chineză afirma că P9 va avea nu mai puţin de 4 variante de modele.

Ce e drept şi anul trecut P8 a debutat în 3 variante: Huawei P8, P8 Lite şi P8 Max. Şi în acest an vom primi varianta standard P9, apoi modelul mai accesibil P9 Lite şi phabletul P9 Max, dar şi un P9 cu dotări premium. Acesta din urmă va aduce un ecran puţin mai mare, extra RAM şi stocare şi o cameră îmbunătăţită, cu lentila duala şi senzor dual de 12 MP.

Acest modul de cameră ar fi o variantă actualizată a celui de pe Huawei Honor 6 Plus, care a făcut o impresie excelentă la Mobilissimo.ro în teste. E interesant că Huawei îşi păstrează direcţia de anul trecut şi nu oferă rezoluţii Quad HD pe handseturile sale, rămânând la Full HD deocamdată. Aceeaşi sursă afirmă şi că nu vom vedea terminalele lansate la MWC 2016 în februarie, ci la câteva săptămâni după într-un eveniment dedicat.

În schimb, la MWC vom vedea un fel de Surface Book Huawei lansat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×