Google Lens primeşte integrare în Google Assistant, începând cu telefoanele Pixel 2

736 ori
<b>Google Lens primeşte integrare în Google Assistant, începând cu telefoanele Pixel 2</b>Aflăm astăzi faptul că soluția Google Lens primește de acum și integrare cu Google Assistant, pentru început aceasta fiind regăsită pe terminalele Pixel 2 și Pixel 2 XL. Așa cum știți deja, Google Lens ne va oferi informații despre

În ultimele luni au aparut indicii că Google pregăteşte integrarea lui Google Lens pe o serie de soluţii ale sale şi produse ca Maps sau chiar Assistant. Acum aflăm că asistentul virtual al marelui G primeşte acest tip de suport.

Primii utilizatori care au remarcat apariţia lui Google Lens în Assistant au făcut capturile pe care le vedeţi în acest articol. Google anunţa încă de la evenimentul de debut pentru Pixel 2 de pe 4 octombrie că Lens va sosi sub formă de preview pe terminalele Pixel spre finalul acestui an. A sosit întâi pe Google Photos pe Pixel 2 şi apoi a ajuns pe primele modele Google Pixel luna trecută.

Google Lens

În Photos, Google Lens are rolul de a afişa informaţii relevante în urma analizei vizuale. Gândiţi-vă la Samsung Bixby Vision şi o să vă daţi seama despre ce e vorba. Mai mult decât atât există şi acţiuni declanşate de vizualizarea unei imagini. Dacă îndreptăm camera unui terminal spre o etichetă WiFi care include numele şi parola reţelei, telefonul se conectează automat la acea reţea.

Serviciul se bazează pe produsul casat Google Goggles. În Assistant Lens este integrat direct în fereastra care apare când ţinem apăsat butonul Home. Se va deschide interfaţa camerei şi se vor afişa rezultate şi acţiuni sub formă de carusel. Aşteptaţi-vă ca Lens să ajungă pe Assistant şi pe alte terminale în următoarele săptămâni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×