Google promite 3 ani de update-uri software și update-uri de securitate pentru terminalele Pixel 2 și Pixel 2 XL

1.036 ori
<b>Google promite 3 ani de update-uri software și update-uri de securitate pentru terminalele Pixel 2 și Pixel 2 XL</b>Deși s-au renunțat la unele elemente precum jack-ul audio, în cazul terminalelor Pixel 2 și Pixel 2 XL avem parte de suport de extra beneficii precum suportul software pe 3 ani. Acest detaliu este confirmat chiar de către Google în pagina oficială

Odată cu lansarea noilor modele Pixel 2 și Pixel 2 XL a fost dezvăluită și vestea că telefoanele de față vor beneficia de update-uri software și de update-uri de securitate pe o perioadă de 3 ani, o veste tare bună pentru potențialii cumpărători. Asta înseamnă că noile telefoane vor prinde și lansarea lui Android R din 2020, dar și toate actualizările de securitate oferite lunar de către companie.

Google Pixel 2

Google Pixel 2

Aceste actualizări vor sosi bineînțeles rapid și ideea de Android stock este iarăși un element ce cântărește serios la achiziție. Despre noile telefoane mai aflăm cu această ocazie și faptul că aduc la interior un chip special de securitate menit să protejeze dispozitivele de atacuri malware și hardware.

De asemenea, Google ține să precizeze că avem aici parte și de certificare Google Play Protect, o tehnologie ce se folosește de machine learning pentru depistarea de malware deghizat în aplicațiile din Play Store. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×