Autofill API este acum gata de utilizare pe Android Oreo, se împacă şi cu password managerele

590 ori
<b>Autofill API este acum gata de utilizare pe Android Oreo, se împacă şi cu password managerele</b>Printre funcțiile noi primite de Android Oreo se numără și Autofill API, modalitatea prin care se pot completa automat câmpurile destinate parolelor și ne scutea astfel de efort. De astăzi, acest serviciu este gata de utilizare pe terminalele

Una dintre funcţiile noi cu care se lăuda Android 8.0 Oreo la debut era Autofill, care completa automat câmpurile de parole şi ne scutea de stres. Cum mulţi folosesc deja password managere, vă întrebaţi probabil cum se înţeleg acelea cu această funcţie si cu integrarea de Autofill API. Aflaţi mai jos.

Trebuie spus din start că Autofill are multe avantaje, nu doar atunci când vrei să te loghezi pe un site, ci şi atunci când vrei să completezi o înregistrare la un serviciu/site/aplicaţie complet nouă. Va reţine cardul de credit, aceeaşi adresă pe care ai folosit-o până atunci şi numele spre exemplu. Cei care vor să aibă acces la sistem trebuie să intre în Settings>System>Languages>Advanced>Autofill service.

Există varianta Autofill with Google, care e default, dar sunt şi servicii ca Dashlane, Keeper sau 1Password, toate acceptate de marele G. Astfel nu veţi avea probleme dacă preferaţi şi alte soluţii de gen, nu doar Autofill. Dezvoltatorii sunt încurajaţi să folosească Autofill API şi să îl includea în aplicaţiile lor. Soluţia Google poate reţine numere de telefon, adrese, carduri de credit, nume de utilizator.

Veţi salva datele o singură dată şi sunteţi gata de treabă.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×