Google Maps 9.60 e gata să primească funcţionalitate picture in picture pe terminalele cu Android Oreo

1.307 ori
<b>Google Maps 9.60 e gata să primească funcţionalitate picture in picture pe terminalele cu Android Oreo</b>Cei de la Google pregătesc introducerea funcției Picture in Picture și pentru aplicația Google Maps 9.60, asta doar pe terminalele ce rulează sistemul de operare Android Oreo. Aflăm această informație chiar astăzi prin intermediul celor de la

Acum că Android 8.0 Oreo se află deja pe câteva terminale, precum cele Google Pixel şi câteva modele Nexus, e momentul ca şi aplicaţiile preinstalate Google să evolueze. Google Maps spre exemplu e gata să primească funcţionalitate picture in picture.

Picture in Picture are ceva vechime în ecosistemul Android, debutând pe Android TV cu ceva vreme în urmă şi ajungând pe Android 8.0 Oreo în acest an. Varianta 9.60 a lui Google Maps a primit o disecţie recent şi am aflat ce funcţii noi aduce. Printre ele se număra posibilitatea ca ghidurile locale să publice clipuri video şi recenzii la diferite mâncăruri şi evident Picture in Picture, care e disponibilă doar dacă introduci un cod special.

Pe viitor va sosi totuşi şi în varianta finală a aplicaţiei. Va mai dura câteva săptămâni până ce utilizatorii de rând vor putea la rândul lor să folosească Google Maps în acest mod. Apăsarea butonului Home în modul de navigare va micşora ecranul cu ruta până ce devine un mic pătrat pe homescreen, astfel că puteţi să realizaţi şi alte activităţi în vreme ce sunteţi ghidaţi.

Picture în picture mai este disponibil şi pentru Chrome şi evident pentru playerul video, dar şi YouTube, Duo, Google Play Movies şi VLC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×