Apple primeşte un brevet pentru un terminal pliabil, cu dublă pliere

712 ori
<b>Apple primeşte un brevet pentru un terminal pliabil, cu dublă pliere</b>Apple continuă marşul inevitabil spre un terminal pliabil, sau cel puţin aşa arată noul său brevet. Compania din Cupertino a primit un brevet pentru un iDevice care se îndoaie nu o dată, ci de două ori. Rivalul pentru

Apple continuă marşul inevitabil spre un terminal pliabil, sau cel puţin aşa arată noul său brevet. Compania din Cupertino a primit un brevet pentru un iDevice care se îndoaie nu o dată, ci de două ori. Rivalul pentru Galaxy Fold poate fi admirat în schiţele de mai sus.

Ceea ce vedem în acest brevet este un terminal cu un panou pliabil şi un strat protector care se pliază la rândul său, într-o zonă specială. Stratul protector va fi realizat dintr-un material ceramic (sau înrudit) precum sticla ceramică, safir sau zirconiu (avem dubii cu privire la acest aspect din brevet, pentru că încă nu există sticlă sau ceramică pe care să o poţi îndoi fără să se spargă).  Vedem că acest device se îndoaie pe mijloc, ca un portofel, dar mai apare încă o pliere a unei extensii a sa.

Nu e foarte clar dacă dispozitivul dublu pliabil din zona de jos a schiţei şi cel pliabil de sus sunt unul şi acelaşi. Zvonurile afirmă că acest produs va fi gata în anul 2020, deşi nu am paria pe asta. Va fi foarte interesant de văzut cine îi furnizează panourile şi protecţiile gigantului american. BOE? Samsung Display? LG Display? Sharp? Akhan Miraj? 

Între timp Apple a mai primit un brevet pentru un accesoriu Smart Keyboard Folio. Acesta include un trackpad pe o parte şi o tastatură şi zona tactilă pentru Apple Pencil pe cealaltă parte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×