Google Maps ajunge la versiunea 9.23, vine cu download automat al hărţilor offline, noi tipuri de notificări

1.211 ori
<b>Google Maps ajunge la versiunea 9.23, vine cu download automat al hărţilor offline, noi tipuri de notificări</b>Google se afla &icirc;n "curăţenia de primăvară", realiz&acirc;nd actualizări ale aplicaţiilor şi serviciilor sale, fie la nivel de look, fie de funcţionalitate. Pe lista se afla şi Google Maps, care ajunge la varianta 9.23 şi primeşte o...

Google se afla în "curăţenia de primăvară", realizând actualizări ale aplicaţiilor şi serviciilor sale, fie la nivel de look, fie de funcţionalitate. Pe lista se afla şi Google Maps, care ajunge la varianta 9.23 şi primeşte o actualizare cu funcţionalitate nouă la pachet.

Odată pornit modul Navigation se observă şi prima schimbare, astfel că notificările din această aplicaţie sunt scoase în evidenţă faţa de notificările standard afişate pe alb. Atunci când navigăm şi primim notificări din noul Google Maps ele vor fi pe fundal verde, cu text alb. Există acum şi o nouă opţiune, care permite descărcarea automată a hărţilor în mod offline.

Practic Google Maps va avea o abordare inteligentă şi va identifica zona în care vă aflaţi, urmând apoi să descarce hărţile preventiv, în cazul în care pierdeţi conexiunea WiFi sau celulară. În zona de Reviews, unde puteţi realiza recenzii pentru hoteluri sau restaurante în Google Maps există acum şi un shortcut pentru a putea urca mai rapid şi comod fotografii pentru respectivele obiectivve.

Se pare că Google pregăteşte şi o funcţie Live Traffic actualizată, care ar putea prezice condiţiile de trafic viitoare şi să vă informeze legat de ele. Aceasta funcţionalitate e în faza experimentală deocamdată. Găsiţi aici APK-ul dacă sunteţi curioşi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×