Google Play Services e actualizat la versiunea 6.1.71, oferă indicii cu privire la funcții că Nearby Players și Smart Lock

1.032 ori
<b>Google Play Services e actualizat la versiunea 6.1.71, oferă indicii cu privire la funcții că Nearby Players și Smart Lock</b>La doar o săptămână de la ultima actualizare, Google Play Services primește încă una, de această dată la versiunea 6.1.71. Deși Google nu a postat un changelog oficial pe web, îi avem pe cei de la Android Police care au realizat o disecție a...

La doar o săptămână de la ultima actualizare, Google Play Services primește încă una, de această dată la versiunea 6.1.71. Deși Google nu a postat un changelog oficial pe web, îi avem pe cei de la Android Police care au realizat o disecție a codului nou.

Printre altele primim un nou launcher icon pentru Google Settings, care urmează liniile de design specifice Google. și meniurile au primit modificări în stil Android L, iar cei curioși pot descărca APK-ul de aici, cu mențiunea că el nu va rula chiar fără probleme pe terminalele ce au Android L Preview la bord. Culorile sunt întunecate, apare force close și alte probleme.

în codul acestui release a fost descoperită și funcția Nearby Players, care se bazează pe serviciile de localizare și alți senzori pentru a ajuta utilizatorii să găsească gameri din zona lor. Probabil știți că anumite jocuri au nevoie de proximitate fizică pentru a se desfășura. Au fost descoperite și animații ale lui Nearby players, cu o siluetă umană și indicator în stil semnal WiFi.

De asemenea achievementurile au bare de progres, iar Personal Unlock se va numi acum Smart Lock. Din câte am înțeles e vorba despre controlul asupra siguranței lockscreenului. Cum vă suna toate aceste modificări?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×