Scanner-ul de amprente integrat în ecran este confirmat pentru Nokia 9; Vom primi și procesor Snapdragon 845

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.942 ori
<b>Scanner-ul de amprente integrat în ecran este confirmat pentru Nokia 9; Vom primi și procesor Snapdragon 845</b>Așa cum am aflat de curând, cei de la HMD Global vor aduce pe piață în această vară și un flagship veritabil, acela urmând a fi numit Nokia 9 sau Nokia 9 (2018). Oricare ar fi numele său real, descoperim astăzi că vom avea parte de un scanner

Cu doar câteva zile în urmă apăreau online noi vești despre Nokia 9, terminal pe care finlandezii de la HMD Global plănuiesc să îl aducă pe piață în această vară sub formă de flagship veritabil. Se menționa că produsul va sosi cu scanner de amprente integrat în ecran și astăzi un leaker aparent popular din China confirmă prezența acestei dotări, cât și a procesorului Snapdragon 845 ce se va afla la bord.

Aparent ar fi vorba despre aceeași sursă care a dezvăluit planurileNokia de a lansa un smartphone cu setup foto penta-lens, dar și cea care a prezentat culorile noului Nokia 6 (2018) - această din urmă scăpare devenind realitate în final. Revenind la Nokia 9, o altă informație precizată aici este aceea că HMD încearcă să maximizeze raportul screen to body de pe flagship, existând șansa de a vedea și aici un decupaj în ecran.

Trendul acestui "breton" a fost adoptat deja de numeroase telefoane, câteva exemple fiind ASUS ZenFone 5, Ulefone T2 Pro, Leagoo S9, dar și de seria Huawei P20 ce va debuta pe 27 martie. Momentan veștile despre Nokia 9 sunt foarte puține, dar în perioada următoare ar trebui să vedem leak-uri mai generoase, poate și randări sau fotografii.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×