Google+ Începe să piardă din trafic

Autor:  | Publicat în:  Google 752 ori
<b>Google+ Începe să piardă din trafic</b>Aceasta ar fi concluzia unor date oferite de către comScore. Google a investit foarte mult în Google Plus și mă refer aici mai ales la promovare și cross-ul dintre platforme, Docs, YouTube și Gmail au primit un look similar cu G+. &nbsp; Dorința...

Aceasta ar fi concluzia unor date oferite de către comScore. Google a investit foarte mult în Google Plus și mă refer aici mai ales la promovare și cross-ul dintre platforme, Docs, YouTube și Gmail au primit un look similar cu G+.

Dorința Google este ca rețeau lor socială să rivalizeze cu Facebook. comScore spune că:

  • 3 minute pe lună, în medie, a petrecut un vizitator pe Google între septembrie 2011 și ianuarie 2012;
  • 6 - 7 ore pe lună pentru un vizitator pe Facebook în aceeași perioadă;
  • de 3 ori pe lună revine un vizitator pe Google+ și sesiunea este de 3 minute și jumătate, iar pe Facebook de 21 ori pe lună și stă în jur de 20 de minute. 

Observați cât de mare este discrepanța dintre Facebook și Google+. Pe de altă parte este clar că nu se poate face o comparație între o industrie cum a ajuns să fie Facebook în acest moment și Google Plus ce abia a fost lansat. Se observă clar că nu există un angajament prea mare față de platformă în acest moment. Totuși, Google+ nu crește într-un ritm accelerat sau nu dă impresia că este pe un trend ascendent fulminant.

2012 va fi un an capital pentru Google+.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×