Google+ Începe să piardă din trafic

Autor:  | Publicat în:  Google 764 ori
<b>Google+ Începe să piardă din trafic</b>Aceasta ar fi concluzia unor date oferite de către comScore. Google a investit foarte mult în Google Plus și mă refer aici mai ales la promovare și cross-ul dintre platforme, Docs, YouTube și Gmail au primit un look similar cu G+. &nbsp; Dorința...

Aceasta ar fi concluzia unor date oferite de către comScore. Google a investit foarte mult în Google Plus și mă refer aici mai ales la promovare și cross-ul dintre platforme, Docs, YouTube și Gmail au primit un look similar cu G+.

Dorința Google este ca rețeau lor socială să rivalizeze cu Facebook. comScore spune că:

  • 3 minute pe lună, în medie, a petrecut un vizitator pe Google între septembrie 2011 și ianuarie 2012;
  • 6 - 7 ore pe lună pentru un vizitator pe Facebook în aceeași perioadă;
  • de 3 ori pe lună revine un vizitator pe Google+ și sesiunea este de 3 minute și jumătate, iar pe Facebook de 21 ori pe lună și stă în jur de 20 de minute. 

Observați cât de mare este discrepanța dintre Facebook și Google+. Pe de altă parte este clar că nu se poate face o comparație între o industrie cum a ajuns să fie Facebook în acest moment și Google Plus ce abia a fost lansat. Se observă clar că nu există un angajament prea mare față de platformă în acest moment. Totuși, Google+ nu crește într-un ritm accelerat sau nu dă impresia că este pe un trend ascendent fulminant.

2012 va fi un an capital pentru Google+.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×