Google oferă un teaser pentru serviciul "Play Pass"; Acces la sute de aplicații premium contra unei taxe lunare

934 ori
<b>Google oferă un teaser pentru serviciul "Play Pass"; Acces la sute de aplicații premium contra unei taxe lunare</b>Printre noutățile pregătite de către Google pentru perioada următoare avem și "Play Pass", un serviciu bazat pe abonament ce oferă utilizatorilor acces la sute de aplicații premium. Aflăm că primele detalii despre acest serviciu

Printre noutățile pregătite de către Google pentru perioada următoare avem și "Play Pass", un serviciu bazat pe abonament ce oferă utilizatorilor acces la sute de aplicații premium. Aflăm că primele detalii despre acest serviciu apăreau prin luna iulie, iar astăzi avem parte și de un teaser oficial sub forma unui video menit să ne dezvăluie iconița oficială pe care o vom vedea din ce în ce mai des.

Teaser-ul cu pricina poate fi văzut aici și aflăm că acest abonament ne va permite să testăm aplicații premium contra unei taxe lunare de 4.99 dolari. Testarea unui titlu se poate face timp de maxim 10 zile, perioadă după care va trebui să vă decideți dacă aplicația merită achiziția. 

Aparent, catalogul ar include sute de astfel de aplicații premium, titluri în cadrul cărora toate funcționalitățile vor fi deblocate. Aflăm că o secțiune dedicată ce prezintă aplicațiile incluse în colecția Play Pass. Așteptăm mai multe detalii în perioada următoare și nu ar fi exclus ca anunțul să fie făcut în cadrul lansării lui Pixel 4. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×