Moto Z3 Play îşi dezvăluie Moto Mods-urile şi pachetele cu oferte speciale printr-o nouă scăpare

1.242 ori
<b>Moto Z3 Play îşi dezvăluie Moto Mods-urile şi pachetele cu oferte speciale printr-o nouă scăpare</b>Cu mare interes așteptăm ca în perioada următoare să aibă loc și lansarea lui Motorola Moto Z3 Play, un telefon care va continua să ofere conceptul de modularitate deja familiar. Astăzi descoperim o parte dintre modulele ce vor fi oferite alături

Cu grosul flagshipurilor anului 2018 lansate deja, ne mirăm că Motorola încă nu şi-a dezvăluit telefonul pilot. E vorba despre Moto Z3, care evident o să aibă şi versiunea derivată Moto Z3 Play, care recent a scăpat în randări, dar şi fotografii reale. Azi are parte de o nouă scăpare, una bazată pe accesorii totuşi, nu pe produs în sine.

Hai să vedem care sunt deci modulele Moto Mods cu care vine noul terminal high midrange. Trebuie să vă spun şi că am descoperit şi bundle-uri cu care va fi vândut telefonul Moto Z3 Play, foarte posibil cu modulele cadou. Iată-le:

  • Moto Z "Power Edition": Moto Mod Baterie la pachet
  • Moto Z "Style Edition": Style Shell la pachet
  • Moto Z "Gamepad Edition": Gamepad Mod la pachet
  • Moto Z "Projection Edition": proiector cu diagonala de 70 inch la pachet

Cei de la XDA Developers au mai descoperit şi că terminalul va adopta un nou ecran, un AMOLED Full HD+, cu muchii foarte înguste şi aşa numita tehnologie "Max Vision". Are aspect 18:9, iar documente apărute pe web recent îl numesc pe acest nou venit drept "unul dintre cele mai subţiri smartphone-uri premium de pe piaţă". La bord vom găsi un procesor Qualcomm Snapdragon 636, 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare.

În spate avem o cameră duală, în faţă o cameră de 8 MP, iar telefonul ar putea scăpa de jack-ul audio. Un aspect inedit este integrarea scannerului de amprente lateral. Mă aştept şi la o nouă generaţie de module Moto Mod să apară odată cu modelele Moto Z3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×