Allview lansează Visual 360 - o cameră video de acțiune ce poate filma și fotografia la 360 grade

1.341 ori
<b>Allview lansează Visual 360 - o cameră video de acțiune ce poate filma și fotografia la 360 grade</b>O nouă lansare vine astăzi din partea brașovenilor de la Allview ce anunță debutul camerei video de acțiune Visual 360 - un aparat ce oferă și posibilitatea de captură video la 360 grade. Aflați că produsul de față va fi disponibil la un preț de 799 lei

Cei de la Allview anunță astăzi lansarea camerei video de acțiune Visual 360° - un produs interesant care ne va oferi posibilitatea de a captura clipuri la 360 grade pe care mai apoi le putem viziona folosi o pereche de ochelari VR. Acest dispozitiv dispune de două lentile poziționate în fața și în spatele dispozitivului cu scopul de a oferi imagini la 360 grade. Fiecare dintre aceste lentile capturează imagini de 180 grade pe verticală și orizontală, iar rezultatul este un câmp de 360 grade fără unghiuri moarte. 

Allview Visual 360

Avem un slot de card microSD de până la 32 GB pentru a stoca clipurile și imaginile, iar pe telefon vom putea instala aplicația Visual 360 de unde putem alege cum să utilizăm camera, fie pentru înregistrare video, fie pentru fotografii. Tot aici vom avea o previzualizare a imaginilor și informații despre durata de înregistrare și statusul acumulatorului. 

Allview Visual 360

În pachetul acestei camere vom primi și un trepied special pentru fixarea și manevrarea mai ușoară. Există și alte accesorii extra pentru Visual 360°, precum carcasa rezistentă la apă, un selfie stick, telecomanda de tip ceas, suport pentru fixare pe cască și încărcător auto. Produsul de față costă 799 lei la precomandă, iar cei care vor achiziționa produsul de pe site-ul allview.ro vor primi cadou o pereche de ochelari Visual VR. 

Allview Visual 360

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×