Google Photos primeşte buton de "Like"; Este deja semnalat de utilizatori

Autor:  | Publicat în:  Google  Aplicatii 760 ori
<b>Google Photos primeşte buton de "Like"; Este deja semnalat de utilizatori</b>Politica celor de la Google în ceea ce privește introducerea de funcții noi pentru aplicația Photos este destul de neobișnuită, compania preferând să aducă noutăți minore aproape săptămânal în loc să ofere un update serios la o lună să spunem

În luna aprilie a acestui an aflamGoogle Photos, în versiunea 3.18 include un buton de "Like". La acea vreme nu aveam un deadline pentru lansare, dar acum aflăm că funcţia s-a lansat şi e deja disponibilă pentru destul de mulţi utilizatori.

Google Photos

Observaţi în imaginea din acest articol o inimioară printre opţiunile din zona inferioară a ecranului. Acolo se afla de obicei opţiunea de partajare, Google Lens şi posibilitatea de a posta un comentariu. Fix între ele apare Like-ul/inimioara. Acest Like se aplică atât la fotografii, cât şi la clipuri şi chiar şi la galerii din ce am înţeles.

Odată ce apăsaţi pe noul buton, toţi utilizatorii care au acces la album vor putea vedea acel like şi utilizatorii de la care vine. Funcţia se aplică deocamdată doar pentru albumele partajate şi create după ce Google a activat această noutate. Spre exemplu cineva care a creat un album înainte de finalul lunii mai nu are încă opţiunea. Încă nu e clar dacă şi utilizatorii iOS au parte de aşa ceva.

Google a oferit teasere pe telefoanele Pixel până acum. Luna trecută Google Photos adăugă şi funcţia "Favourite" pentru fotografii şi albume. Această noutate era semnalată de un icon în formă de stea în colţul din dreapta sus. Odată apăsat iconul veţi adăuga fotografia sau clipul în zona Favourites din Google Photos. Cine vrea să îşi încerce noroc-ul cu Like-urile găseşte aplicaţia aici pentru Android şi aici pentru iOS.

Google Photos pare gata să se transforme în reţea socială.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×