Dispozitivele Allview Smart Home ajung pe masa de teste Mobilissimo; Iată ce am primit!

899 ori
<b>Dispozitivele Allview Smart Home ajung pe masa de teste Mobilissimo; Iată ce am primit!</b>Produsele din zona smart home devin din ce în ce mai populare, asta în primul rând pentru că ne ușurează viața și totodată oferă un nivel extra de protecție pentru căminul nostru. Și Allview are în portofoliu asemenea dispozitive, o parte dintre ele

O categorie de produse ce se bucură de o mare popularitate în aceste zile este și cea Smart Home, categorie în care regăsim dispozitive menite să aducă un plus la nivel de siguranță pentru căminul nostru, dar și menite să ne simplifice viața. Pe piață sunt disponibile o mulțime de astfel de produse de la becuri și prize inteligente și până la senzori sau camerea video de supraveghere.

Allview SmartCam

Și Allview are asemenea device-uri în portofoliu și astăzi Mobilissimo primește o parte dintre ele pentru recenzie. Compania brașoveană ne oferă spre testare în această lună un număr de 5 astfel de dispozitive ce vă sunt menționate în continuare: avertizor acustic, priză mobilă wireless, senzor de contact, bec inteligent și nu în ultimul rând o cameră video de supraveghere cu rol de hub central.

De acest din urmă dispozitiv veți avea nevoie pentru a conecta și controla dintr-un singur loc toate celelalte produse menționate mai sus. Camera video de supraveghere 2 în 1 se numește Allview SmartCam și permite setarea de scenarii personalizate stabilite de către utilizator. Un exemplu ar fi acela ca la detectarea de mișcare pe timpul cât nu suntem acasă, să fie declanșată o acțiune precum aprinderea unui bec inteligent sau pornirea avertizorului acustic.

Se poate alege și trimiterea de notificări în aplicația de pe telefon și aflați că unitatea de comandă Allview SmartCam poate cuprinde până la 256 de senzori sau dispozitive. Pe parcursul acestei luni voi testa cele 5 dispozitive primite în teste de la Allview și veți afla din articole dedicate impresiile formate despre fiecare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×