Fire Emblem Heroes Review (Sony Xperia X Performance): al doilea joc mobil-hit de la Nintendo dă lovitura în nişa sa (Video)

1.452 ori
<b>Fire Emblem Heroes Review (Sony Xperia X Performance): al doilea joc mobil-hit de la Nintendo dă lovitura în nişa sa (Video)</b>Astăzi este rândul prezentării jocului Fire Emblem Heros, titlu despre care ați mai auzit probabil și pe care îl jucăm astăzi pe smartphone-ul Sony Xperia X Performance. Avem de-a face cu un fighter în cazul de față, unul dezvoltat chiar de către

În vreme ce există gameri care vor să vadă mega explozii pe ecran, alţii prefera gameplayul old school, ca în zilele lui Final Fantasy Tactics. Aceia vor prefera cu siguranţă jocul Fire Emblem Heroes, testat pe Sony Xperia X Performance şi al doilea titlu mare pentru mobil lansat de Nintendo în ultimii ani. Hai să vedem dacă merită hype-ul.

Bătăliile se dau automat aici şi personajele din party-ul nostru se deplasează ca la şah, pe un eşichier cu pătratele, pe care facem swipe. Putem să ne mişcăm doar un anumit număr de pătrate şi doar într-o anumită formă, în funcţie de obstacolele din cale. Există şi elemente în joc, otravă şi alte modificări de status, iar unele personaje pot ataca de la distanţă, în vreme ce altele trebuie să se apropie de rivali pentru a îi lovi.

Fire Emblem Heroes

Unele personaje pot să le dea "buffs" altora, amplificându-le scutul sau alte statusuri protectoare. Exista până şi o poveste aici, cu un imperiu rău care a trecut printr-un portal şi vrea să cucerească tot. Jocul e gratuit, dar include IAP-uri de până la 300+ RON. Putem face Summon la extrem de multe personaje, zeci dacă nu chiar sute, celebre din seria Fire Emblem.

Fiecare are o poveste proprie, un design unic şi o armură desenată special. Se pot crea deck-uri cu războinicii deblocaţi, iar aceştia pot învăţa skill-uri noi. Moneda de schimb a jocului o reprezintă acele Orbs şi chiar dacă bătăliile sunt simple, în meniuri vă puteţi pierde în sumedenia de opţiuni. Grafica e de ani 90 pe la început aşa, în stil Nintendo DS, iar nostalgicii o vor aprecia.

Un aspect cheie e acel triunghi, care va afişa slăbiciunile şi punctele forţe în fata adversarului. Astfel, "Sabia" cu roşu bate "Toporul" cel verde, iar "Toporul" bate "Sulița" albastră, care la rândul său bate iarăşi "Sabia" şi tot aşa. Fiecare personaj are în dreptul său un simbol de acest gen. Există şi o arenă unde ne duelăm cu alţi eroi, pe care nu o deblocasem încă. Îi acordăm nota 8.7 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android și de aici pentru iOS! 

Prețul actualizat pentru Sony Xperia X Performance poate fi consultat pe MarketOnline.ro!

Review joc Fire Emblem Heroes, prezentat pe Sony Xperia X Performance

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×