Google Play Music, Messenger și Google Fit se afișează În capturi de ecran pentru Android 5.0 (Descărcați de aici)

1.673 ori
<b>Google Play Music, Messenger și Google Fit se afișează În capturi de ecran pentru Android 5.0 (Descărcați de aici)</b>Odată cu actualizarea la versiunea 5.0, sistemul de operare Android aduce printre alte funcționalități și un nou refresh la capitolul design. Astfel, o gamă largă de aplicații vor adopta acum iconițe și efecte în stil Material Design, o nouă...

Odată cu actualizarea la versiunea 5.0, sistemul de operare Android aduce printre alte funcționalități și un nou refresh la capitolul design. Astfel, o gamă largă de aplicații vor adopta acum iconițe și efecte în stil Material Design, o nouă serie de astfel de aplicații făcându-și recent apariția pe web sub formă de fișiere apk.

Printre aceste aplicații regăsim player-ul audio Google Play Music, aplicația standard de mesagerie, cât și platforma de tracking fitness denumită Google Fit. Aflăm că cei de la Phandroid au reușit să instaleze cu succes primele două aplicații de mai sus pe un Nexus 5 ce rulează momentan Android 5.0 Developer preview.

Google Play Music, Messenger și Google Fit se afișează În capturi de ecran pentru Android 5.0

Prima pe care o putem vedea în capturi de ecran este aplicația Messenger, locul de unde vom putea trimite SMS-uri, sau alte materiale multimedia prin MMS. La fel ca și în cazul celorlalte aplicații, și aici este prezent stilul Material Design ce oferă un look mai curat și mai potrivit pentru o aplicație de acest tip.

Google Play Music, Messenger și Google Fit se afișează În capturi de ecran pentru Android 5.0

De asemenea, ni se prezintă în screenshot-uri și aplicația Google Play Music, respectiv Google Fit. Astfel, în timp ce prima dintre acestea pare a nu fi foarte diferită față de versiunea actuală prezentă pe Android 4.4 KitKat, noutatea vine din partea Google Fit, aplicație recent introdusă în OS.

Google Play Music, Messenger și Google Fit se afișează În capturi de ecran pentru Android 5.0

După cum și numele sugerează, această aplicație este menită să ne ofere date și informații cu privire la activitățile sportive, cum ar fi numărul de pași parcurși, sau numărul de calorii arse într-o zi. Dacă dețineți un Nexus 5 care rulează Android 5.0 Developer Preview puteți încerca și voi aplicațiile de mai jos ce sunt disponibile spre descărcare.

Aplicații:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×