Aplicația Google Maps pentru Android primește o nouă actualizare ce aduce funcția de orientare pe benzile de circulație

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.061 ori
<b>Aplicația Google Maps pentru Android primește o nouă actualizare ce aduce funcția de orientare pe benzile de circulație</b>O aplicație foarte populară atunci când vine vorba de navigare GPS este și Google Maps, aplicație care totuși necesită conexiune la internet pentru utilizare. De curând, această aplicație destinată platformei Android a primit un nou update ce...

O aplicație foarte populară atunci când vine vorba de navigare GPS este și Google Maps, aplicație care totuși necesită conexiune la internet pentru utilizare. De curând, această aplicație destinată platformei Android a primit un nou update ce aduce o funcție ce va fi foarte apreciată de către șoferi, și anume orientarea pe benzile de circulație.

Această funcție va afișa banda pe care este necesar să circulăm, astfel încât să nu ratăm virajele importante. De asemenea, noul update al aplicației Google Maps aduce utilizatorilor posibilitate de salvare în mod offline a hărților, funcție ce se poate dovedi a fi foarte bine-venită în cazurile în care conexiunea la internet nu funcționează atât de bine.

Aplicația Google Maps pentru Android primește o nouă actualizare ce aduce funcția de orientare pe benzile de circulație

Printre celelealte noi funcții aduse se numără și integrarea unor filtre pentru căutări în funcție de unele puncte de interes ca și: categorie, preț, ore și multe altele. Totodată, în cadrul aplicației vor regăsi și butonul Uber, buton destinat pentru comanda unui taxi în anumite orașe.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×