Google+ primește o actualizare În versiunea pentru iOS, În curând și pe Android

817 ori
<b>Google+ primește o actualizare În versiunea pentru iOS, În curând și pe Android</b>A trecut ceva vreme de când Google+ a fost subiect de știri, dar iată acum serviciul de socializare primind o actualizare pentru aplicația sa în varianta iOS. E interesant faptul că lucrurile se mișcă mai rapid de iPhone și iPad în cazul acestei...

A trecut ceva vreme de când Google+ a fost subiect de știri, dar iată acum serviciul de socializare primind o actualizare pentru aplicația sa în varianta iOS. E interesant faptul că lucrurile se mișcă mai rapid de iPhone și iPad în cazul acestei aplicații, deși serviciul aparține celor de la Google și Android ar trebui să aibă prioritate.

Observați și în imaginea din acest articol în ce mod s-a schimbat interfața aplicației, care arata acum mai user-friendly. Google afirma că prin acest update Google+ va arăta mai bine, va fi mai intuitiv și mai plăcut de folosit. Printre schimbările subtile se număra noi fonturi și elemente vizuale care fac funcționarea aplicației mai naturală pentru utilizator. Pentru a se revanșa față de fanii Android, Google a promis că versiunea nouă de aplicație Google+ va sosi și pe Android peste câteva săptămâni, cu câteva funcții bonus, care nu se afla pe iOS.

Nouă aplicație Google+ aduce și poze mai mari de profil, un meniu Home mai prietenos, fluxuri de informații mai ușor de citit și nu atât de încărcate și haotice că până acum. Softul este și mai rapid acum, iar conversațiile sunt mai bine încadrate pe ecran. Versiunea aplicației este 2.0.0.5888 și o găsiți în App Store chiar acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×