Huawei G8: Design neobişnuit pentru un Huawei, cu panou 2.5D frontal

1.214 ori
<b>Huawei G8: Design neobişnuit pentru un Huawei, cu panou 2.5D frontal</b>În ultimii ani design-urile telefoanelor Huawei au arătat bine, dar au fost cam prea similare de-a lungul unei generaţii de produse. Huawei G8 are marele avantaj că se abate de la norme, iar privit din față chiar nu arată ca un Huawei tipic

În ultimii ani design-urile telefoanelor Huawei au arătat bine, dar au fost cam prea similare de-a lungul unei generaţii de produse. Huawei G8 are marele avantaj că se abate de la norme, iar privit din față chiar nu arată ca un Huawei tipic. Acesta este un phablet cu ecran de 5.5 inch şi unul dintre cele mai late modele Huawei testate de mine până acum.

El are o lăţime de 76.5 mm, ceea ce îl face mai lat decât Galaxy Note 5, dar mai puţin lat decât Huawei Mate 8, care măsoară 80.6 mm în lăţime. Disponibil pe auriu, gri sau argintiu, acest smartphone este masiv, dar arătos şi elegant, în parte datorită panoului frontal 2.5D. În plus, colţurile sunt mult mai rotunjite decât la celelalte modele Huawei.

Măsurând 7.5 mm în grosime şi cântărind 167 de grame, handset-ul e mai voluminos decât Mate S, dar nu cu foarte mult. Rămâne un telefon comod, cu aderență bună, construcţie solidă şi feedback bun al butoanelor. Cei cu mâini mari vor putea şi să îl manevreze destul de uşor şi cu o singură mână. Huawei G8 are o carcasă metalică unibody, un spate uşor curbat, unde regăsim sus şi jos capace speciale pentru antene şi per total e un model elegant şi solid.

Originalitatea e binevenită!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×