Samsung Galaxy Note 10 Plus surprins pe masa de certificare FCC; Vedem fotografii reale ale phablet-ului ce debutează pe 7 august

1.452 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 Plus surprins pe masa de certificare FCC; Vedem fotografii reale ale phablet-ului ce debutează pe 7 august</b>Ne-au mai rămas doar câteva săptămâni până la marele debut al phablet-ului Samsung Galaxy Note 10 și leak-urile continuă să sosească online, poate chiar mai multe decât anterior. După ce aseară aveam ocazia să admirăm

Ne-au mai rămas doar câteva săptămâni până la marele debut al phablet-ului Samsung Galaxy Note 10 și leak-urile continuă să sosească online, poate chiar mai multe decât anterior. După ce aseară aveam ocazia să admirăm primele randări pentru presă ale variantei standard Note 10, astăzi iată că apar fotografii cu modelul Galaxy Note 10 Plus direct de pe masa de certificare FCC.

Galaxy Note 10 Plus

În prima imagine afișată mai sus vedem phablet-ul măsurat și aflăm că acesta are o lungime de 162.5 mm, respectiv o lățime de 77.6 mm. Ecranul ar fi o unitate de 6.75 inch și s-a reușit integrarea sa într-un corp aproape identic ca dimensiuni cu cel adoptat de către Note 9 care are display de 6.4 inch (dimensiuni Note 9: 161.9 mm lungime x 76.4 mm lățime). 

Galaxy Note 10 Plus

Vedem și zona inferioară a device-ului acolo unde se află portul USB Type-C, grila pentru difuzor, microfonul, cât și stylus-ul S-Pen de nouă generație care la prima privire pare a adopta un capăt mai plat și nu așa rotunjit precum cel de pe Galaxy Note 9. Există și o fotografie cu parte din spate unde avem camera foto triplă plasată vertical în colțul din stânga și însoțită de un bliț LED și ceea ce pare a fi un modul foto 3D ToF.

Galaxy Note 10

Nu în ultimul rând avem mai sus o randare realizată de către @UniverseIce în care le vedem prezentate unul lângă altul pe Note 8, Note 9 și Note 10. Este vorba despre varianta standard de Note 10, cea care va adopta un display de 6.3 - 6.4 inch și care va fi mai compactă decât phablet-ul Note de anul trecut, asta datorită tăierii serioase a muchiilor de sus și jos după cum se poate observa clar în această imagine.

Marea lansare a lui Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10 Plus este programată pe data de 7 august în New York. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×