Un proiect de crowdsourcing de la ZTE duce la creaţii trăznite ca "SpiderPhone", o mască de scufundări VR şi altele

581 ori
<b>Un proiect de crowdsourcing de la ZTE duce la creaţii trăznite ca "SpiderPhone", o mască de scufundări VR şi altele</b>După cum bine știm, cele mai trăznite idei vin prin intermediul campaniilor de crowdsourcing, acestea oferindu-le dezvoltatorilor posibilitatea de a-și prezenta produsele în fața unui public vast și ulterior strânge fonduri pentru a trece la producția

Întotdeauna cele mai trăznite idei vin din mediul de crowdfunding şi crowdsourcing, ceea ce se aplică şi la cea mai nouă iniţiativa ZTE, cunoscută ca Project CSX. El a dat naştere unor idei inedite, precum "SpiderPhone", Android PowerGlove sau o mască de scufundat VR.

ZTE

ZTE este gata să treacă la faza 2 a proiectului, iar numele CSX vine de la "Crowd Source X", cu "X" reprezentând orice terminal mobil. 400 de idei au fost înscrise de-a lungul unei luni de discuţii şi propuneri, fiind creat apoi un top 20 şi ulterior un top 3. ZTE a subliniat că trebuie să fie idei realiste pentru anul 2017 şi cu preţ accesibil pentru consumatori.

Minţile luminate au produs un smartphone Android cu un spate realizat parţial din material auto adeziv şi cu sistem avansat de detectare a privirii. LCD-ul va fi polarizat, astfel încât să fie afişat conţinut diferit la diferite unghiuri. Există şi o "mănuşă programabilă" printre proiecte, cu degete bionice, care pot ajuta utilizatorii să cânte la pian, să scrie mai rapid şi să ajute şi pacienţii cu Parkinson.

Headsetul VR rezistent la apă sună probabil cel mai bine, permiţând şi captura foto şi video sub apă şi simularea de scufundări sau zboruri. Conceptele mai pot fi înscrise până pe 30 septembrie, iar votul are loc până pe 10 octombrie. 5 câştigători vor fi aleşi şi vor primi 1500 de dolari. Apoi marele premiu va fi decis în octombrie şi produsul va fi realizat de ZTE.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×