Chrome pe Android in sfarsit, dupa 3 ani de existenta in paralel!

Autor:  | Publicat în:  Android 1.172 ori
<b>Chrome pe Android in sfarsit, dupa 3 ani de existenta in paralel!</b>Am vazut cu cateva luni in urma primele screenshoturi de Google Chrome in varianta pentru tableta, sau mai bine zis imagini ale unui concept de OS bazat pe Chrome. Daca Google nu a concretizat aceasta idee, iata ca macar o versiune de browser Chrome...

Am vazut cu cateva luni in urma primele screenshoturi de Google Chrome in varianta pentru tableta, sau mai bine zis imagini ale unui concept de OS bazat pe Chrome. Daca Google nu a concretizat aceasta idee, iata ca macar o versiune de browser Chrome pentru Android tot avem.

Informatia vine de pe site-ul Chromium Code, de unde aflam ca Google Chrome for Android se apropie de lansare. Din aceeasi sursa aflam ca browserul va include majoritatea functiilor variantei desktop, iar aplicatia va suporta Skia 2D (graphics library), la care Google lucreaza de ceva vreme. Din pacate aici se termina informatiile pe care le avem in acest moment despre Chrome for Android.

Trebuie sa va reamintim ca Google are un eveniment in partenerat cu Samsung programat pentru 11 octombrie si odata cu debutul lui Nexus Prime si Ice Cream Sandwich am putea vedea si aplicatia Chrome. Exista chiar zvonuri si despre un Chrome WebStore pentru terminalele Android, dar ramane de vazut daca acesta se va concretiza.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×