Google Maps pentru Android actualizat, primește direcționări partajabile

Autor:  | Publicat în:  Google 1.018 ori
<b>Google Maps pentru Android actualizat, primește direcționări partajabile</b>După actualizări ale lui Google Translate și Google Now Launcher, gigantul motoarelor de căutare oferă și o nouă versiune pentru Google Maps pe Android. E vorba despre versiunea 9.3 a aplicației, care nu aduce o listă foarte bogată de...

După actualizări ale lui Google Translate și Google Now Launcher, gigantul motoarelor de căutare oferă și o nouă versiune pentru Google Maps pe Android. E vorba despre versiunea 9.3 a aplicației, care nu aduce o listă foarte bogată de schimbări, dar câteva funcții interesante ne sar în ochi.

Noul Google Maps include direcționări partajabile, ceea ce înseamnă că atunci când un utilizator primește direcționarea către un punct de reper și are un traseu clar desenat pe hartă, el poate partaja cu alte contacte sau prieteni respectiva ruta. Ea este trasată sub forma unei liste de instrucțiuni, cu un link pentru a vedea cea mai bună ruta în funcție de traficul actual.

Utilizatorii Google Glass vor primi și ei suport pentru partajarea de direcționări către ochelarii smart în versiunea 9.3 Aparent există și o noutate legată de notificările asociate anumitor puncte de reper pe hartă, inclusiv stații de autobuze, restaurante sau magazine. E vorba despre notificări contextuale speciale evident. Aplicația include permisiuni noi, inclusiv accesul la setările Bluetooth și terminalele conectate via Bluetooth.

Puteți descărca de aici noul Google Maps sau din Play Store de îndată ce sosește oficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×