HTC One M8 Mini Își face apariția Într-un document al operatorului de telefonie suedez Telia

945 ori
<b>HTC One M8 Mini Își face apariția Într-un document al operatorului de telefonie suedez Telia</b>La nici doar o săptămână de la lansarea lui HTC One M8, iată că zvonurile și scăpările cu următoarele produse ale companiei HTC încep din nou să își facă apariția pe web. De această dată, terminalul cu pricina zărit pe web este nimeni...

La nici doar o săptămână de la lansarea lui HTC One M8, iată că zvonurile și scăpările cu următoarele produse ale companiei HTC încep din nou să își facă apariția pe web. De această dată, terminalul cu pricina zărit pe web este nimeni altul decât versiunea mini a lui HTC One M8.

Acesta a fost descoperit într-un document al unui operator de telefonie suedez (Telia) ce listează terminalul ca fiind compatibil cu funcția HD Voice. Din câte se pare, cei de la HTC doresc să lanseze cât mai curând și terminalele secundare bazate pe HTC One M8, tocmai pentru a oferi o soluție completă pentru toate tipurile de utilizatori.

HTC One M8 Mini Își face apariția Într-un document al operatorului de telefonie suedez Telia

Desigur, vom mai avea ceva de așteptat pentru ca modelul HTC One M8 Mini să fie anunțat oficial, dar până în acel moment, zvonurile și speculațiile din media vor fi din ce în ce mai numeroase. Rămâne de văzut dacă HTC One M8 Mini va integra sau nu aceeași cameră foto duală ce este regăsită pe fratele mai mare One M8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×