Căştile in ear de la Fender vor sosi în 5 variante, cu preţ de pornire de 99 dolari

634 ori
<b>Căştile in ear de la Fender vor sosi în 5 variante, cu preţ de pornire de 99 dolari</b>Fender, brand cunoscut pentru chitarele, amplificatoarele şi difuzoarele pe care le produce a anunţat &icirc;n această săptăm&acirc;nă prima sa pereche de căşti in ear, pe care o puteţi admira mai jos. Preţurile nu sunt modeste deloc. &nbsp;...

Fender, brand cunoscut pentru chitarele, amplificatoarele şi difuzoarele pe care le produce a anunţat în această săptămână prima sa pereche de căşti in ear, pe care o puteţi admira mai jos. Preţurile nu sunt modeste deloc.

Accesoriul poartă numele de Fender Pro In-Ear Monitors şi include o serie de modele de tip earbud, printre care şi unul cu design transparent. Noile headseturi au 5 variante, inclusiv DXA1, cu un corp transparent de culoare gri şi un cablu argintiu. Acest model are micro drivere de 8.5 mm din titaniu şi un răspuns de frecvenţă între 14 Hz şi 22 kHz.

Căştile in ear de la Fender vor sosi în 5 variante, cu preţ de pornire de 99 dolari

Se oferă pe acest headset output de 116 dB la 1 mW, acustica fără distorsionare şi un design ergonomic, potrivit în proporţie de 95% cu urechile umane. Alte modele sunt FXA2, cu drivere de 9.25 mm şi răspuns de frecvenţă între 6 Hz şi 23 Hz, dar şi FXA7, cu frecvenţe între 6 Hz şi 24 kHz, plus FXA6, puţin sub 22 KHz.

Ultimul pe listă este FXA5, cu frecvenţe între 19 Hz şi 21 kHz, dar şi cu finisaj metalic. Preţurile sunt de 99 dolari pentru DXA1 Pro, 199 dolari pentru FXA2 şi 299 dolari pentru FXA5. FXA6 ajunge la 399 dolari, iar FXA7 la 499 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×