Jocuri la un dolar pentru iPhone și iPad; Crăciun fericit de la Electronic Arts!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.650 ori
<b>Jocuri la un dolar pentru iPhone și iPad; Crăciun fericit de la Electronic Arts!</b>Electronic Arts s-a gândit să ne ureze "Crăciun Fericit" mai devreme, scăzând prețurile tuturor jocurilor sale pentru iPad și iPhone. Astfel, majoritatea titlurilor vor costa 99 de cenți, unele scăzând chiar de la 5 dolari la această valoare....

Electronic Arts s-a gândit să ne ureze "Crăciun Fericit" mai devreme, scăzând prețurile tuturor jocurilor sale pentru iPad și iPhone. Astfel, majoritatea titlurilor vor costa 99 de cenți, unele scăzând chiar de la 5 dolari la această valoare.

Veți beneficia de titluri că Mirror's Edge, NFS Shift, NFS Undercover, Connect 4, Spore Origins sau Sudoku pe iPod Touch și iPhone, în vreme ce pe iPad veți putea rula titluri precum Tetris, NFS Hot Pursuit, Pictureka! sau SimCity Deluxe. Lista completă de jocuri o găsiți aici, iar ea include și FIFA 2011 și 2010 pentru cei pasionați de simulatoare sportive.

Cu Angry Birds sosind acum în varianta de Crăciun pe Symbian și restul plaformelor, va fi o iarnă lungă, geroasă și mobilă pentru pasionații de jocuri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×