Iată cum arată cărțile poștale expediate prin intermediul aplicației Felicitaro

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 592 ori
<b>Iată cum arată cărțile poștale expediate prin intermediul aplicației Felicitaro</b>Acum o săptăm&acirc;nă din cadrul unui articol aici pe Mobilissimo, vă prezentam o aplicație foarte interesantă dezvoltată de rom&acirc;ni, și anume Felicitaro. După cum și numele acesteia ne sugerează, este vorba despre o aplicație ce ne...

Acum o săptămână din cadrul unui articol aici pe Mobilissimo, vă prezentam o aplicație foarte interesantă dezvoltată de români, și anume Felicitaro. După cum și numele acesteia ne sugerează, este vorba despre o aplicație ce ne oferă posibilitatea de a crea felicitări personalizate.

Pe lângă această funcție, Felicitaro ne permite ca ulterior să expediem felicitările noastre sub forma unor cărți poștale pentru suma de 8 lei. La scurt timp de la publicarea articolului nostru am decis să testăm și calitatea fotografiilor imprimate, acestea fiind reprezentate în imagini acum.

Aflați că aceste felicitări/cărți poștale au ajuns exact în 2 zile, durata maximă pe care și dezvoltatorul o prezintă în aplicație. Cărțile poștale de mai sus au fost imprimate pe hârtie de 300 g/mp la o calitate de 300 dpi. Din câte se poate observa, fotografiile arată excepțional de bine, lucru pe care îl veți descoperi și voi odată cu testarea aplicației.

Aceasta poate fi descărcată pentru iOS sau Android urmând link-urile de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×