Versiunea finală Apple Watch va fi dezvăluită astăzi la ora 19:00; iată și un demo cu ceasul dezvoltat în Cupertino

828 ori
<b>Versiunea finală Apple Watch va fi dezvăluită astăzi la ora 19:00; iată și un demo cu ceasul dezvoltat în Cupertino</b>Așa cum am aflat de cur&acirc;nd, astăzi 9 martie cei de la Apple urmează a lansa noi produse &icirc;n cadrul unui eveniment de presă, conferință &icirc;n care se va anunța și debutul comercial al ceasului Apple Watch. &Icirc;n așteptarea acestui...

Așa cum am aflat de curând, astăzi 9 martie cei de la Apple urmează a lansa noi produse în cadrul unui eveniment de presă, conferință în care se va anunța și debutul comercial al ceasului Apple Watch. În așteptarea acestui debut, astăzi aruncăm o privire asupra unui prin clip demo cu smartwatch-ul celor de la Apple.

În cazul în care vă amintiți, odată cu lansarea lui iPhone 6 / 6 Plus, cei de la Apple au decis să nu dezvăluie mai multe detalii despre ceasul dezvoltat, informații pe care le vom afla în totalitate astăzi din cadrul evenimentului ce este programat pentru ora 19:00 (ora României).

Aflăm că acest purtabil va fi disponibil în trei variante diferite, și anume ediția Watch, modelul Watch Sport, și vârful de gamă Watch Edition. Cum era de așteptat și prețurile vor fi diferite, fiind vehiculat faptul că cel mai ieftin model (Sport), va fi disponibil pentru suma de 350$, în timp ce ediția de lux Edition va trece de pragul de 7500$ (carcasă din aur de 18K).

Rămâne ca în această seară funcțiile complete ale lui Apple Watch să fie dezvăluite odată cu prețurile oficiale. De asemenea, nu este exclus să vedem și noi produse din categoria notebook sau tablete.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×