Pre-comenzile pentru Samsung Galaxy S6 și S6 Edge depășesc pragul de 20 milioane de unități

946 ori
<b>Pre-comenzile pentru Samsung Galaxy S6 și S6 Edge depășesc pragul de 20 milioane de unități</b>Anunțate chiar la &icirc;nceput de martie, noile flagship-uri ale producătorului sud-coreean Samsung, și anume Galaxy S6, respectiv S6 Edge, se pregătesc pentru un debut comercial pe data de 10 aprilie la nivel global. &Icirc;n așteptarea acestei...

Anunțate chiar la început de martie, noile flagship-uri ale producătorului sud-coreean Samsung, și anume Galaxy S6, respectiv S6 Edge, se pregătesc pentru un debut comercial pe data de 10 aprilie la nivel global. În așteptarea acestei disponibilități, numeroși retaileri/operatori au început deja să ofere un program de pre-comenzi, eMAG aflându-se și el pe listă.

Potrivit unor informații sosite de curând pe web, se pare că numărul total de precomenzi ce au fost înregistrate până în acest moment de operatori depășește pragul de 20 milioane de unități. Dintre acestea, 15 milioane modele ar fi Samsung Galaxy S6, în timp ce restul de 5 milioane sunt unități S6 Edge.

Aceste detalii au sosit prin intermediul publicației The Korea Times ce a citat declarația unui director de operator telecom. CEO-ul companiei în cauză a declarat că într-adevăr Samsung a primit 20 milioane de pre-comenzi pentru noile smartphone-uri. Totuși, un lucru este deja sigur, și anume acela că vânzările lui Galaxy S6 vor fi cu mult mai mari față de predecesorul său Galaxy S5, smartphone căruia i s-a atribuit denumirea de “plasture”.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×