Iată cum poți descărca noua aplicație cameră de pe telefoanele Google Edition

3.625 ori
<b>Iată cum poți descărca noua aplicație cameră de pe telefoanele Google Edition</b>După cum probabil știți deja, ieri au fost lansate telefoanele Google Edition Samsung Galaxy S4 și HTC One, iar ele aduc și câteva aspecte software neimaîntâlnite pe alte terminale Android. Deja acestea au fost extrase de pe handseturi și postate...

După cum probabil știți deja, ieri au fost lansate telefoanele Google Edition Samsung Galaxy S4 și HTC One, iar ele aduc și câteva aspecte software neimaîntâlnite pe alte terminale Android. Deja acestea au fost extrase de pe handseturi și postate pe web spre download.

E vorba despre o nouă animație de boot, wallpaper-ul live SunBeam și o noua aplicație de cameră cu câteva modificări de interfață. Puteți găsi acum noul .apk pentru cameră, care funcționează pe orice telefon, chiar și fără root. Pentru a realiza instalarea trebuie să accesați zona de Setări, apoi Security și să bifați permisiunea de a instala aplicații din surse necunoscute.

Apoi descărcați fișierul de aici și trebuie să aveți la îndemână un file manager precum Astro sau ES File Explorer. Deschideți file managerul și navigați către folderul Downloads, găsiți fișierul NewCameraApp, îl deschideți și instalați. Aplicația a fost deja testată de mulți utilizatori și funcționează fără probleme. Ea aduce PhotoSphere utilizatorilor care nu aveau această funcție la îndemână și se pare că funcționează și pe tablete fără probleme.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×