Începând din februarie, Samsung Cloud nu va mai realiza backup pentru datele aplicațiilor 3rd party

1.315 ori
<b>Începând din februarie, Samsung Cloud nu va mai realiza backup pentru datele aplicațiilor 3rd party</b>Din luna februarie a acestui an serviciul Samsung Cloud nu le va mai oferi utilizatorilor posibilitatea de backup a datelor provenite de la aplicații 3rd Party, o funcție care oricum nu ar fi funcționat potrivit unor clienți. Noua decizie intră în

Printre serviciile puse la dispoziție de către sud-coreenii de la Samsung avem și Samsung Cloud, o aplicație de backup a datelor în cloud pe care o regăsim la bordul telefoanelor noastre. Dacă până acum software-ul permitea și backup-ul datelor provenite de la aplicații 3rd party, începând din februarie această posibilitate va fi eliminată de pe listă după cum dezvăluie chiar compania în mail-urile trimise către utilizatori.

Samsung Cloud

Din câte se precizează în această notificare, datele aplicațiilor 3rd party pentru care a fost realizat deja backup vor fi șterse începând din data de 6 februarie. Utilizatorii vor avea totuși posibilitatea de a realiza backup pentru aplicațiile 3rd party în format apk ce vor fi instalate odată ce serviciul este activat pe un nou dispozitiv. 

În continuare, Samsung Cloud va face backup pentru contactele de pe telefon, mesajele, registru apeluri, documente, notițe, date din browser-ul Samsung, înregistrări audio, dar și pentru homescreen-ul customizat. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×