Acestea sunt cele 4 variante de culoare pe care Samsung le va oferi inițial pentru Galaxy S9 și Galaxy S9+

2.939 ori
<b>Acestea sunt cele 4 variante de culoare pe care Samsung le va oferi inițial pentru Galaxy S9 și Galaxy S9+</b>Am văzut de curând și randări cu două dintre nuanțele de culoare pe care Samsung le va oferi în cazul flagship-urilor Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, acestea fiind Coral Blue și Lilac Purple. Vor mai exista și nuanțele Midnight Black și

Ne aflăm în ultimul stadiu al avalanșei de leak-uri pentru Samsung Galaxy S9 și în ultimele zile au tot apărut huse oficiale și randări ce ne-au dezvăluit două dintre variantele de culoare pe care terminalul le va adopta. Vorbim despre nuanțele "Coral Blue" și "Lilac Purple" pe care @evleaks ni le-a prezentat prin intermediul unor randări oficiale. Dacă vă întrebați cum arată și celelalte culori, astăzi avem răspunsul pentru voi.

Galaxy S9

Pe Weibo și-a făcut apariția o randare cu cele 4 variante de culoare pe care Samsung le va oferi inițial, iar cei de la PhoneArena au creat o reprezentare detaliată a acestor nuanțe. Pe lângă cele de mai sus, vor mai exista nuanțele Midnight Black și Titanium Gray, culori clasice putem spune pe care și flagship-ul Samsung de anul trecut le-a adus.

Vom avea parte de același look glossy al panoului spate din sticlă și mă întreb dacă suprafața va fi în continuare un magnet de amprente precum la modelele anterioare sau nu. O husă rezolvă problema, dar pentru cei care vor să admire design-ul această opțiune iese clar din discuție. Vă amintim că S9 și S9+ se lansează oficial pe 25 februarie în Barcelona!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×