Wallpaper-ul oficial regăsit pe Samsung Galaxy S9 este acum disponibil spre descărcare

3.307 ori
<b>Wallpaper-ul oficial regăsit pe Samsung Galaxy S9 este acum disponibil spre descărcare</b>Odată cu apariția primelor randări oficiale pentru Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, mulți dintre voi ați vrut să aflați cum se poate obține wallpaper-ul creat de către sud-coreeni pentru această gamă de telefoane. Ei bine, imaginea de fundal

Săptămâna trecută Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ ni s-au prezentat în primele randări oficiale și asta prin intermediul celebrului leaker Evan Blass, cunoscut pentru leak-urile credibile pe care ni le pune la dispoziție de ani buni. Acum tot @evleaks este cel care ne oferă spre descărcare wallpaper-ul oficial de pe noile handset-uri Samsung, o imagine de fundal pe care unii dintre voi ați cerut-o în secțiunea de comentarii.

Samsung Galaxy S9

Background-ul cu pricina este disponibil la rezoluție originală chiar aici și ideal ar fi să îl utilizați pe un telefon cu ecran AMOLED pentru a vă bucura de culorile și detaliile afișate. În altă ordine de idei știm aproape totul despre aceste două noi handset-uri, un detaliu foarte important fiind acela că la nivel de fotografiere vom fi uimiți de camerele cu diafragmă variabilă, o tehnologie pe care Samsung a adus-o anterior pe terminalul cu clapetă W2018.

Noile smartphone-uri vor avea și jack audio, difuzoare stereo, un scanner de amprente plasat într-o zonă ușor de accesat și aparent o soluție de autentificare facială actualizată care va facilita și obținerea de emoji-uri animate similare celor de pe iPhone X. Lansarea noii generații Galaxy S este programată pentru 25 februarie în Barcelona!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×