Wallpaper-ul oficial regăsit pe Samsung Galaxy S9 este acum disponibil spre descărcare

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.081 ori
<b>Wallpaper-ul oficial regăsit pe Samsung Galaxy S9 este acum disponibil spre descărcare</b>Odată cu apariția primelor randări oficiale pentru Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, mulți dintre voi ați vrut să aflați cum se poate obține wallpaper-ul creat de către sud-coreeni pentru această gamă de telefoane. Ei bine, imaginea de fundal

Săptămâna trecută Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ ni s-au prezentat în primele randări oficiale și asta prin intermediul celebrului leaker Evan Blass, cunoscut pentru leak-urile credibile pe care ni le pune la dispoziție de ani buni. Acum tot @evleaks este cel care ne oferă spre descărcare wallpaper-ul oficial de pe noile handset-uri Samsung, o imagine de fundal pe care unii dintre voi ați cerut-o în secțiunea de comentarii.

Samsung Galaxy S9

Background-ul cu pricina este disponibil la rezoluție originală chiar aici și ideal ar fi să îl utilizați pe un telefon cu ecran AMOLED pentru a vă bucura de culorile și detaliile afișate. În altă ordine de idei știm aproape totul despre aceste două noi handset-uri, un detaliu foarte important fiind acela că la nivel de fotografiere vom fi uimiți de camerele cu diafragmă variabilă, o tehnologie pe care Samsung a adus-o anterior pe terminalul cu clapetă W2018.

Noile smartphone-uri vor avea și jack audio, difuzoare stereo, un scanner de amprente plasat într-o zonă ușor de accesat și aparent o soluție de autentificare facială actualizată care va facilita și obținerea de emoji-uri animate similare celor de pe iPhone X. Lansarea noii generații Galaxy S este programată pentru 25 februarie în Barcelona!

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×