Samsung anunţă Bixby 2.0, cu suport pentru dispozitive smart home şi deschis dezvoltatorilor 3rd party

832 ori
<b>Samsung anunţă Bixby 2.0, cu suport pentru dispozitive smart home şi deschis dezvoltatorilor 3rd party</b>Astăzi sosește și anunțul lui Bixby 2.0, asistent vocal ce primește cu această ocazie suport pentru dispozitive smart home și care va fi deschis și dezvoltatorilor 3rd party. Asta înseamnă că în perioada următoare ne putem aștepta la dezvăluirea

La 6 luni după debutul lui Bixby, Samsung anunţă în această săptămână Bixby 2.0, versiunea upgradată a asistentului său virtual. Noul release e destinat terminalelor smart home şi este deschis dezvoltatorilor 3rd party.

Vestea a venit în cadrul unei conferinţe pentru dezvoltatori organizată în San Francisco. Judecând după acest debut, Samsung îşi poziţionează asistentul şi mai mult ca un rival pentru Amazon Alexa şi Google Assistant şi se pregăteşte pentru lansarea propriului difuzor inteligent. Noul Bixby va fi mai capabil când vine vorba de procesarea limbajului natural şi predicţia nevoilor utilizatorilor.

Această versiune va avea rol şi de control hub pentru ecosistemul de terminale din casă, fie că e vorba despre telefoane, televizoare, frigidere, difuzoare şi multe alte terminale. Mulţumită deschiderii către dezvoltatori, aceştia vor putea crea aplicaţii speciale şi conecta servicii la asistent. Kit-ul de dezvoltare software va fi deschis pentru dezvoltatori în faza beta, iar Bixby ajunge cu această ocazie şi pe televizoarele Samsung din Coreea de Sud şi SUA.

Vă reamintesc că Bixby era prezentat în martie cu Galaxy S8, dar ajungea să fie lansat în versiunea full de abia în vară. Între timp a primit suport pentru alte limbi şi alte terminale. Remarc faptul că nu avem o dată de lansare pentru Bixby 2.0 pentru consumatori şi nici un changelog clar cu noutăţi. Bănuiesc că e vorba de o mărire a listei de comenzi suportate şi o mai mare naturaleţe a vocii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×