Orange România lansează la nivel comercial soluţiile Smart Home, pentru case mai inteligente şi mai sigure

1.247 ori
<b>Orange România lansează la nivel comercial soluţiile Smart Home, pentru case mai inteligente şi mai sigure</b>După o perioadă de testare, la care au putut participa şi utilizatorii, Orange Rom&acirc;nia a anunţat azi lansarea comercială a serviciilor şi soluţiilor Orange Smart Home. Aceste produse pot fi găsite &icirc;n magazinele Orange şi sunt...

După o perioadă de testare, la care au putut participa şi utilizatorii, Orange România a anunţat azi lansarea comercială a serviciilor şi soluţiilor Orange Smart Home. Aceste produse pot fi găsite în magazinele Orange şi sunt detaliate mai jos.

Sistemul are o instalare intuitivă şi permite controlul unor aspecte legate de casele smart de pe telefon, de la iluminare şi încuietori, la becuri inteligente şi climatizare. Soluţia se bazează pe un sistem de senzori wireless, administraţi de un hub şi controlaţi de o aplicaţie dedicată ce poate fi accesată de pe telefon, tableta sau laptop.

Orange România lansează la nivel comercial soluţiile Smart Home, pentru case mai inteligente şi mai sigure

Pachetul poate include doi senzori la alegere, dispozitivul hub central şi un SIM de date mobile. În plus primiţi şi notificări nelimitate pe email şi via SMS şi acces la aplicaţia Orange Smart Home. Tot pachetul poate fi cumpărat printr-un abonament lunar de 15 euro pe o durată de 2 ani. Puteţi cumpăra şi senzori suplimentari, cu următoarele preţuri:

  • Senzor pentru ușă/fereastră – 29 euro
  • Senzor de fum – 39 euro
  • Senzor de inundație – 39 euro
  • Senzor de mișcare – 39 euro
  • Priză inteligentă – 39 euro
  • Cameră Wi-Fi – 69 euro

Dispozitivul central va avea nevoie de Internet de mare viteză, iar pachetul include şi un SIM de date ce oferă backup în cazul în care conexiunea principală la Internet pică. Produsul ajunge în magazine după o perioadă de test de 2 luni, cu 50 de utilizatori implicaţi şi peste 75% dintre ei fiind mulţumiţi şi foarte mulţumiţi cu privire la soluţie şi uşurinţa instalării.

Puteţi seta de la distanţă o anumită temperatură pentru centrala termică, verifica sistemul de supraveghere când nu sunteţi acasă şi afla dacă a intrat cineva în casă, prin senzorul de la uşă. Mai multe detalii puteți afla de pe Orange.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×