iPhone App Store a ajuns la 10.000 de aplicatii

1.254 ori
<b>iPhone App Store a ajuns la 10.000 de aplicatii</b>Celebrul serviciu de distribuire a aplicatiilor pentru iPhone, App Store a ajuns la 10.000 de aplicatii cu cateva zile in urma. Cu aceasta ocazie, cei de la 148apps.com au realizat o pagina tribut, care prezinta statistici in legatura cu aplicatiile si...

Celebrul serviciu de distribuire a aplicatiilor pentru iPhone, App Store a ajuns la 10.000 de aplicatii cu cateva zile in urma. Cu aceasta ocazie, cei de la 148apps.com au realizat o pagina tribut, care prezinta statistici in legatura cu aplicatiile si cate un mini icon pentru fiecare soft.

Site-ul 148apps.com si-a luat numele de la faptul ca puteti folosi pana la 148 de aplicatii pe iPhone sau iPod Touch. In ce priveste lista de statistici, aceasta ne informeaza ca aproximativ 24% dintre aplicatii sunt gratuite, in vreme ce 35% dintre ele costa 99 de centi. Media preturilor acestor softuri este de 3.12 dolari, dar statistica le include si pe cele gratuite in calcule.

34% dintre aplicatii sunt fie jocuri, fie din domeniul divertismentului si este interesant de observat ca exista 49 de aplicatii meteo, in ciuda faptului ca iPhone are propria sa versiune a unui astfel de soft. Putem doar sa le uram celor de la Apple "la mai multe!", cu ocazia implinirii a 10.000 de aplicatii si sa speram ca intr-un viitor apropiat, majoritatea softurilor vor fi gratuite si ca tehnologia Flash va sosi pe iPhone.

Sursa: Mobilewhack.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×