Un telefon Nokia misterios, scapat pe Internet... handsetul mult-asteptat?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.519 ori
<b>Un telefon Nokia misterios, scapat pe Internet... handsetul mult-asteptat?</b>Aflam cu 2 zile in urma ca Nokia pregateste un eveniment special maine, ce are ca scop lansarea unor servicii/terminale neanuntate inca. Iata ca au aparut si primele "scapari", printre ele numarandu-se si fotografia acestui slider Nokia. Misteriosul...

Aflam cu 2 zile in urma ca Nokia pregateste un eveniment special maine, ce are ca scop lansarea unor servicii/terminale neanuntate inca. Iata ca au aparut si primele "scapari", printre ele numarandu-se si fotografia acestui slider Nokia.

Misteriosul handset nu da nici o indicatie asupra provenientei sale sau asupra functiilor pe care le suporta. Sa fie acesta telefonul anuntat odata ce numaratoarea inversa de pe site-ul oficial Nokia va ajunge la zero ? Eldar Murtazin de la Mobile Review afirma ca ar putea fi vorba de fapt de un terminal cu tastatura QWERTY si touchscreen, sliderul din imagine fiind doar unul dintre multele terminale pe care Nokia le va anunta maine.

Publicul se asteapta si la prezentarea unui nou Internet Tablet, eventual a unuia cu suport pentru conectivitate 4G si care sa foloseasca Symbian Touch. Putem afirma cu mana pe inima ca terminalele/serviciile anuntate de Nokia maine vor fi disponibile cel mai probabil pentru teste la showurile de tehnologie de la inceputul lui 2009, iar noi vom fi acolo pentru primele experiente hands-on.

Sursa: Symbian-freak.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×