iPhone va suporta aplicatii Web 2.0 third-party

1.306 ori
<b>iPhone va suporta aplicatii Web 2.0 third-party</b>Apple a anuntat ieri in cadrul Worldwide Developers Conference ca revolutionarul sau iPhone va putea rula aplicatii Web 2.0, dupa lansarea sa pe 29 iunie. Developerii pot crea astfel de aplicatii, care arata si se comporta exact ca si cele standard pentru...

Apple a anuntat ieri in cadrul Worldwide Developers Conference ca revolutionarul sau iPhone va putea rula aplicatii Web 2.0, dupa lansarea sa pe 29 iunie. Developerii pot crea astfel de aplicatii, care arata si se comporta exact ca si cele standard pentru acest terminal.

De asemenea astfel de aplicatii vor putea accesa serviciile iPhone, permitand efectuarea unui apel, trimiterea unui email si cautarea unei destinatii cu ajutorul Google Maps.Aplicatiile third-party create folosind standardele Web 2.0 pot imbunatati functiile terminalului de la Apple fara a-i compromite securitatea. Softuri de acest gen sunt folosite tot mai mult de developerii de top, deoarece sunt mai interactive decat aplicatiile web traditionale si pot fi distribuite cu usurinta prin intermediul Internetului si updatate doar prin schimbari ale codului pe serverele developerilor.

Standardele Web moderne asigura un acces mai sigur la date si tranzactii, cum sunt cele folosite pe Amazon.com sau serviciile de online banking. Apple a pornit revolutia PC-urilor in anii '70 cu Apple II si a reinventat computerul personal in anii '80 cu Macintosh. Astazi, compania da tonul la capitolul inovatii producand PC-uri de top, sistem de operare OS X, iLife si aplicatii profesioniste. De asemenea, Apple participa activ la revolutia digitala media prin intermediul iPod-ului sau si al magazinelor online iTunes, intrand si in industria mobila in acest an datorita celebrului iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×