Nokia nu are nevoie de tehnologia touchscreen

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.634 ori
<b>Nokia nu are nevoie de tehnologia touchscreen</b>Managerul general al sectiunii de telefoane mobile de la Nokia, Antti Vasara a avut cateva lucruri destul de interesante de declarat in cadrul unui interviu recent. De remarcat a fost pozitia managerului fata de actualul trend de folosire a displayurilor...

Managerul general al sectiunii de telefoane mobile de la Nokia, Antti Vasara a avut cateva lucruri destul de interesante de declarat in cadrul unui interviu recent. De remarcat a fost pozitia managerului fata de actualul trend de folosire a displayurilor touchscreen.

Antti afirma ca utilizatorii de rand nu apreciaza touchscreen-urile si prefera tastaturile si joypadurile, deoarece acestea ofera o mai mare viteza de scriere, fiind folosite intensiv de-a lungul timpului. Totusi, dupa cum a dovedit-o si HTC prin intermediul tehnologiei TouchFLO, combinatia dintre folosirea degetului utilizatorului cu o interfata creata special pentru acesta poate da nastere unui produs de mare succes.

Desi intalnim acest fenomen si in cazul iPhone, Antti pledeaza in continuare pentru tactilitatea intalnita in cazul tastaturilor, declarand in cele din urma ca Nokia este totusi pregatita pentru folosirea tehnologiilor touchscreen, daca cererea va fi atat de mare din partea publicului. Ca un mic teaser, managerul a declarat ca producatorul finlandez este gata sa lanseze un telefon cu totul diferit de tot ceea ce s-a vazut pana acum, din pacate de abia anul viitor. Intre timp creste nerabdarea publicului, in special a celui finlandez, care va fi primul ce va beneficia de noul model E90 de la Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×