Launcher-ul Google Now este acum disponibil pentru terminalele ce rulează minim Android 4.1 JellyBean

Autor:  | Publicat în:  Google 1.124 ori
<b>Launcher-ul Google Now este acum disponibil pentru terminalele ce rulează minim Android 4.1 JellyBean</b>De curând, gigantul Google a fost cel care și-a adăugat o nouă aplicație proprie în magazinul Play Store, mai precis launcher-ul Google Now care este acum disponibil pentru majoritatea terminalelor ce rulează minim Android 4.1 JellyBean. De...

De curând, gigantul Google a fost cel care și-a adăugat o nouă aplicație proprie în magazinul Play Store, mai precis launcher-ul Google Now care este acum disponibil pentru majoritatea terminalelor ce rulează minim Android 4.1 JellyBean. De asemenea, odată cu instalarea acestui launcher, ați putea fi notificați cu privire la faptul că și aplicația Google Search trebuie actualizată.

Printre funcțiile aduse de acest launcher se numără posibilitatea ca printr-un swipe în dreapta să accesăm serviciul Google Now. Totodată, vom putea ca prin simpla comandă vocală “Ok Google” să putem începe căutarea vocală, sau a da unele task-uri telefonului, ca și scrierea unui mesaj, direcționarea către o anumită locație, sau redarea unei melodii din playlist.

Principalul scop al acestui launcher lansat de Google va fi acela de a oferi utilizatorilor o experiență stock Android care le pune la dispoziție foarte rapid unele dintre cele mai populare funcții marca Google, cum ar fi Search, YouTube sau Maps. Aplicația poate fi descărcată acum chiar de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×