Livescore Addicts review - cea mai bună aplicație Android de tip livescore (Video)

3.538 ori
<b>Livescore Addicts review - cea mai bună aplicație Android de tip livescore (Video)</b>Dacă sunteți microbist și posesor de telefon Android, atunci aveți nevoie de o aplicație care să vă țină la curent cu evoluția echipei preferate. Aceasta aplicație este Livescore Addicts, pe care o găsiți gratuit în Google Play Store. Ea...

Dacă sunteți microbist și posesor de telefon Android, atunci aveți nevoie de o aplicație care să vă țină la curent cu evoluția echipei preferate. Aceasta aplicație este Livescore Addicts, pe care o găsiți gratuit în Google Play Store. Ea ocupă 1.7 MB și funcționează pe terminale cu Android 2.2 și versiuni ulterioare.

Aplicația are o interfață intuitivă și se mișcă rapid, afișând toate scorurile și statisticile de care aveți nevoie, atât în timpul meciului, cât și după. în plus, imediat după ce meciul e gata, puteți vedea și reluări ale golurilor și fazelor tari, cu ajutorul unor linkuri din aplicație direct către YouTube sau DailyMotion. Aveți și un sistem de notificări, care vă va anunța in momentul în care începe meciul echipei preferate, când se dă gol și veți primi și notificări la cartonașe roșii și alte tipuri de evenimente pe care le-ați selectat.

Livescore Addicts

Puteți vedea echipa completă a celor care joacă, schimbările și golurile în timp real, plus statistici precum posesie, numărul de șuturi pe poarta, paradele portarului, numărul de cornere și altele. Trecerea între opțiuni ca desfășurătorul meciului, statistici și clasament în timp real se face prin swipe rapid și fluid către dreapta sau stânga. Există și posibilitatea de a partaja pe Twitter sau Facebook scorurile sau desfășurarea unui meci. Am testat aplicația pe telefonul Allview P5 Alldro și a funcționat excelent, de aceea îi dăm notă 9/10. Puteți descărca aplicația de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×