Mami.ro - Sarcina pe săptămâni, aplicația iPhone pentru sarcina ta

4.281 ori
<b>Mami.ro - Sarcina pe săptămâni, aplicația iPhone pentru sarcina ta</b>Hearst România a anunțat lansarea unei aplicații pentru iPhone destinată mămicilor. Sub numele Mami.ro - Sarcina pe săptămâni (Sarcina ta), aplicația este disponibilă gratuit în iTunes. &nbsp; Ce vă oferă noul app? Ei bine, viitoarele mămici...

Hearst România a anunțat lansarea unei aplicații pentru iPhone destinată mămicilor. Sub numele Mami.ro - Sarcina pe săptămâni (Sarcina ta), aplicația este disponibilă gratuit în iTunes.

Ce vă oferă noul app? Ei bine, viitoarele mămici posesoare de iPhone vor afla informații zilnice interesante despre dezvoltarea fătului și schimbările prin care vor trece corpurile lor. în plus, utilizatoarele vor primi sfaturi practice pentru evoluția ideală a sarcinii. Există și informații săptămânale despre sarcină, bazate pe data calculată a nașterii, a concepției sau a ultimului ciclu menstrual.

Aplicația mai include și o listă cu nume de copii care va ajuta mămicile să găsească numele ideal. Aceasta este a cincea aplicație pentru iPhone a celor de la Sanoma Hearst România, mai puțin de un an. Softul ocupă 8.9 MB este în limba română și necesită iOS 4.0 sau versiuni ulterioare. El rulează pe iPhone, iPod Touch și iPad și poate fi descărcat de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×