Samsung Galaxy Tab 10.1v la Vodafone din 9 mai! Participăm la evenimentul de lansare!

2.239 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 10.1v la Vodafone din 9 mai! Participăm la evenimentul de lansare!</b>Vodafone ne-a trimis o invitație la lansarea tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1v, care va debuta luni în data de 9 mai. Vom participa la evenimentul de lansare și vă vom oferi aspecte hands-on de la fața locului, debutul având loc la magazinul...

Vodafone ne-a trimis o invitație la lansarea tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1v, care va debuta luni în data de 9 mai. Vom participa la evenimentul de lansare și vă vom oferi aspecte hands-on de la fața locului, debutul având loc la magazinul Vodafone din complexul comercial Cocor, în București.

Suntem familiarizați cu această tabletă, a cărei versiune inițială am testat-o la Mobile World Congress 2011 în februarie. Pentru cei care se întreabă care este diferența dintre Galaxy Tab 10.1 (de la MWC) și Galaxy Tab 10.1v, ei bine această din urmă versiune este cea destinată în exclusivitate Vodafone și care vine cu câteva diferențe față de modelul original.

Terminalul Android 3.0 Honeycomb folosește un display de 10.1 inchi și 3 porturi principale: un socket pentru căști, un slot pentru SIM și un port pentru încărcare. Nici urmă de HDMI sau port mircroUSB, iar bateria nu poate fi înlocuită. Ecranul noului Galaxy Tab este un display LCD cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, pe care abia așteptam să îl testăm la momentul lansării!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×