Ești plătit să folosești iPhone-ul... dacă ești din SUA și respecți anumite sarcini; Viitorul turismului electoral? :)

1.413 ori
<b>Ești plătit să folosești iPhone-ul... dacă ești din SUA și respecți anumite sarcini; Viitorul turismului electoral? :)</b>Când am aflat de aplicația Gigwalk, primul lucru care ne-a venit în minte a fost turismul electoral. Dacă Gigwalk te plătește să te plimbi cu iPhone-ul în anumite zone, imaginați-vă dacă o aplicație de acest gen ar pica pe mâna policitienilor...

Când am aflat de aplicația Gigwalk, primul lucru care ne-a venit în minte a fost turismul electoral. Dacă Gigwalk te plătește să te plimbi cu iPhone-ul în anumite zone, imaginați-vă dacă o aplicație de acest gen ar pica pe mâna policitienilor de la noi. Ar ieși un turism electoral de toată frumusețea... dar măcar unul care se poate monitoriza, pentru a fi sancționat.

Revenind la Gigwalk, această inițiativă presupune ca posesorul de iPhone (doar cel din SUA) să meargă în anumite zone specifice, semnalizate pe hartă și să îndeplinească anumite sarcini. Fiecare sarcină îndeplinită este premiată cu sume de bani, între 3 și 50 de dolari. Această idee este mai degrabă un concept gata de a fi vândut oricărei companii care încearcă să se promoveze în acest mod.

Imaginați-vă 20 de oameni cu iPhone-uri căutând o nouă vacă Milka în Parcul Herăstrău, de exemplu. Avem și exemplul celor de la TomTom, care au trimis persoane în locuri cheie, pentru a verifica acuratețea hărților, în vreme ce Motorola a trimis "spioni" în magazinele Verizon. Aceștia aveau ca scop depistarea poziției handseturilor Motorola după lansarea lui iPhone CDMA.

Pe când și la noi o astfel de modalitate de profit/distracție?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×