Microsoft Office pentru Android și iOS s-ar putea să nu fie lansat până În 2014

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 909 ori
<b>Microsoft Office pentru Android și iOS s-ar putea să nu fie lansat până În 2014</b>Au fost numeroase informații cum că Microsoft ar lucra intens la o versiune a Office care să poată fi utilizată pe telefoanele și tabletele cu iOS și Android. Zvonurile din piață indicau că lansare ar avea loc în prima parte a lui 2013, dar...

Au fost numeroase informații cum că Microsoft ar lucra intens la o versiune a Office care să poată fi utilizată pe telefoanele și tabletele cu iOS și Android. Zvonurile din piață indicau că lansare ar avea loc în prima parte a lui 2013, dar s-au dovedit a fi false.

Ultima compilație de informații ajunse pe web sugerează că Microsoft nu se grăbește a dezvolta Office pentru iOS și Android și mai degrabă vom regăsi suita companiei americane cu sediul în Redmond prin Google Play și App Store în 2014.

Office 2013 va primi un update denumit Gemini prin octombrie / noiembrie 2013 și vor fi schimbări de amploare pentru Word, Excel, PowerPoint și OneNote. Existența Office pe telefoanele cu Windows Phone 8 și tabletele cu Windows 8 sau Windows RT le oferă un plus față de concurență, plusează la componenta business.

Lista Microsoft ajunsă pe web:

  • Gemini Wave 1.0 - octombrie 2013, compatibilizare cu Windows Blue pentru suita Office;
  • Gemini Wave 1.5 - aprilie 2014, Office pentru Mac, refresh pentru Office RT, refresh pentru Windows Phone;
  • Gemini Wave 2.0 - octombrie 2014, Outlook pentru Windows RT, Office pentru iOS și Android.
⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×