MobileApps Development Meetup - Întâlnirea anuală a dezvoltatorilor de aplicații mobile pe 5 mai 2011!

Autor:  | Publicat în:  Meetup 1.225 ori
<b>MobileApps Development Meetup - Întâlnirea anuală a dezvoltatorilor de aplicații mobile pe 5 mai 2011!</b>Dezvoltatorii de aplicații mobile și companiile implicate în development vor avea șansa să schimbe impresii din domeniu și să împărtășească experiențe în cadrul MobileApps Development Meetup, care va avea loc joi, 5 mai 2011 la Hotel Howard...

Dezvoltatorii de aplicații mobile și companiile implicate în development vor avea șansa să schimbe impresii din domeniu și să împărtășească experiențe în cadrul MobileApps Development Meetup, care va avea loc joi, 5 mai 2011 la Hotel Howard Johnson în București.

Mobilissimo.ro va fi prezent acolo pentru a vă oferi imagini de la fața locului, dar până atunci aflați că printre vorbitori se vor număra Jure Sustersic, Forum Nokia & Developer Comunity Business Development Manager, Laurențiu Taropa, Executive & Technical Manager la Intellsys, Matei Dan, dezvoltator AirPainter, Zsolt Langivser, Mobile Technical Lead Arobs și mulți alții.

Aceasta este a doua ediție MobileApps Development Meetup, desfășurată în cadrul Mobile Marketing Conference. Dezvoltatorii care vor participa la eveniment vor avea șansa de a descoperi cum să își promoveze produsele mai eficient, cum să valorifice oportunitățile de business și cum să lanseze produse în mediul mobil.

Rămâneți pe Mobilissimo.ro pentru relatări de la această întrunire a dezvoltatorilor!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×